MartonSport Kft. - utánpótlás nevelése, sporttevékenység szervezése

Rólunk

Dr. Szabó Tibor polgármester:

"Ahhoz, hogy városunkban testben és lélekben egészséges emberek éljenek, a legfontosabb, hogy sokat mozogjanak, sportoljanak. Az ehhez szükséges körülményeket meg kell teremteni, majd pedig fenn kell tartani. A tervezett pályázatok - melyek az önkormányzat segítségével valósulhatnak meg - azt a célt szolgálják, hogy fiataljaink számára minél több és jobb feltétel álljon rendelkezésére az egészséges testmozgáshoz."

A MartonSport Kft. létrejöttének az oka, hogy a jelenlegi TAO pályázati keretek csak olyan alany indulását teszik lehetővé, amelyek versenyzői jogokat birtokolnak, utánpótlást nevelnek, valamint a sporttevékenységet szerveznek.

Ennek megfelelően cég tulajdonosi köre:
2015 februártól 100%-ban önkormányzati tulajdonú.

A MartonSport Kft. rövid távú célként a várható beruházások pályázatainak összeállítását, benyújtását tűztük ki célul, majd remélhetőleg a lebonyolítását és az adminisztrációját is a cégnek kell megoldania. Hosszú távú célja a létesítmények üzemeltetése, amivel a sportélet szervezésébe is hatékonyan be tud kapcsolódni. Rengeteg ötlet vár megvalósításra...