Sporttelep fejlesztés - TAO finanszírozással

Nagyméretű műfüves pálya és új öltözőépület a labdarúgó csapataink részére.

Elbíráló: Magyar Labdarúgó SzövetségKápolnai Csaba (MSK labdarúgó szakosztály elnöke):

"A Martonvásár Sport Klub (MSK) komoly hagyományokkal rendelkező egyesület.
Alapítását Kvarssay Sándor iskola igazgató Úrnak köszönhetjük, aki 1930-ban hozta létre, így idén már 84 éves múltra tekinthet vissza.
A mai is használt sporttelep területe az egykori Dreher család tulajdonában volt, ők adományozták a településünknek, hogy alkalmas helyen mozoghassanak sportolhassanak a helyi fiatalok.
Ennek a klubnak az elnökeként azon dolgozom, hogy elődeinkhez méltó szintű, eredményes labdarúgó csapatai legyenek városunknak.
Mióta megszerveződött a megyei bajnokság (1951), Martonvásár azóta részt vesz a versengésben. Talán kevesen tudják, de már két alkalommal is szerepeltünk NBIII osztályban, először az 1957/1958-as szezonban, majd a közelmúltban 2006 és 2008 között két évig.
Az előrelépés, a fejlődés egyetlen útja, hogy a régi hagyományokon alapuló mai szintű, fejlett körülményeket teremtünk, amihez a régi pályák, öltözők megújítása, korszerűsítése is hozzátartozik.
Úgy érzem, hogy ehhez a munkához a MartonSport Kft. megalakulása is jelentős lendületet hozott."

Patkós Csaba (MUSTANG SE szakmai vezető):

"Már több, mint 14 éve dolgozom a martonvásári labdarúgás érdekében és régóta vágyott elképzeléseink megvalósításának küszöbén állunk.
Martonvásár városa és a magyar labdarúgás is megérdemli, hogy egy olyan sportlétesítmény épüljön, amit megálmodtunk.
Az elért eredményekhez és szakmai munkához most társulhat egy megfelelő szintű infrastukrúra is.
Gyermekeink, sportolóink fejlődéséhez és a szakmai színvonal emelkedéséhez nélkülözhetetlen a sporttelep fejlesztése, hiszen egy korszerű műfüves edzőpálya segítségével a szabadtéri munka lehetőségei jelentős mértékben bővülnek."

Martonvásár sporttelepe a környékbeli viszonylatban mindig is kiemelkedő színvonalú volt. Az idő múlásával, az elvárások is változtak, és a jelenlegi öltözőépület tekintetében is időszerű a korszerűsítés.

Városunk labdarúgói Patkós Csaba jóvoltából már hosszú ideje komoly eredményeket érnek el. Korosztályos csapataink rendre jól szerepelnek, megyei válogatottakban mindig van martonvásári nevelés. A 2013-as esztendőben Fejér megyében Patkós Csabát válaszották a legjobb utánpótlás edzőnek.

A kimagasló munka további fenntartásához a létesítmények fejlesztése is szükséges.

Egy szabványos méretű műfüves talajú nagypályát és egy korszerű kiszolgáló öltözőépületet kívánunk építeni TAO pályázati forrásból a sporttelepen. Így a szezonbeli edzésmunka sokkal tovább folyhat szabadtéren, valamint a fejér megyei labdarúgó alközpont megtisztelő cím megtartásához is feltétel.

Mivel olyan támogatóval is rendelkezünk, aki felajánlotta a szükséges összeget a társasági adójából, így az elképzelés hamarosan valóra válhat.

A megvalósításhoz már csak egyetlen dolog kell: Kedvező döntés a pályázatunk elbírálásakor.

A pályázatunk anyagainak részleteit az alábbiakban mutatjuk be.

- Csapatadatok letöltése (xlsx) - A műszaki leírás letöltése (pdf) - Öltöző alaprajz letöltése (pdf)


Látványtervek