MartonSport Kft. - utánpótlás nevelése, sporttevékenység szervezése

Támogatók

Még csak a pályázat megvalósításának első lépcsőjénél tartunk, de már fontosnak tartom megemlíteni, hogy kiknek köszönhető, hogy idáig is eljuthattunk:

Magyarország kormányának, aki a TAO rendszer megalkotásával és bevezetésével nagyon komoly anyagi lehetőségek kapuját nyitotta meg a hazai utánpótlás nevelés és sportfejlesztések irányába.

Tessely Zoltánnak, martonvásári születésű országgyűlési képviselőnknek, aki megismerve terveinket személyes támogatásáról biztosított minket.

Lengyel Attilának, fő támogató cégünk martonvásári vezérigazgatójának, aki még ahhoz sem ragaszkodott, hogy megemlítésre kerüljön a cég neve honlapunkon, pedig az elképzeléseink nagyságrendje az ő támogatása nélkül összehasonlíthatatlanul más lenne.

Dr. Szabó Tibor polgármester Úrnak és Martonvásár Város képviselő-testületének, akik egyhangúlag álltak a terveink mellé és minden létező segítséget megadtak annak érdekében, hogy a pályázatainkat sikerre vihessük.

Patkós Csabának, a MUSTANG SE szakmai vezetőjének, aki évek óta kitartó és eredményes munkájával megteremtette az alapokat a további fejlődésnek számára, valamint

Kiss Zsoltnak, az OLIMPIA DSE elnökének, aki a rengeteg szükséges adat szolgáltatásában segített és az Önkormányzattal közösen, a megfogalmazott cél érdekében létrehozták a MartonSport Nonprofit Kft.-t.

Kápolnai Csabának, az MSK labdarúgó szakosztály elnökének, aki észrevételeivel, tanácsaival és kapcsolataival támogatta a pályázatot.

Orosz Tamásnak, a MKSE elnökének, aki a jelenlegi nehéz (sportcsarnok nélküli) időszakban is megteremti kézilabda csapataink versenyzési lehetőségét.

Horváth Bálintnak, aki kabinetvezetőként még a pályázatok anyagainak összeállításában és beadásában is jelentős mértékben részt vett.

Nagy Árpádnak, a Brunszvik-Beethoven Kulturális Központ munkatársának, aki honlapunk létrehozásában nyújtott gyors és hathatós segítséget.

Mindenki másnak, aki a pályázatok beadásánál tevékenykedett, támogatta a munkát, adatokat szolgáltatott.

A felsorolásból is látszik, nagyon komoly összefogás jellemezte az előkészítő munka időszakát. Öröm volt ezt megtapasztalni és így dolgozni.
Bízom benne, hogy ezt az egységet a továbbiakra nézve is fenn tudjuk tartani és még jobban felvirágozhat Martonvásár sportélete. HAJRÁ MARTON!